Skip links

Vacature
Marketing / Sales stagiair

Wie zijn wij?

Wij zijn een snelgroeiende start-up, waar je veel kan leren en kan meegroeien met de organisatie. Na het behalen van finalistenplaatsen bij de ASN Bank Wereldprijs en de Vegan Awards, het binnenhalen van succesvolle fundings en hele mooie koffiedistibuteurs die zich hebben aangesloten als distributeur in het eerste jaar, zijn wij klaar voor de volgende stap. Met een enthousiast klein team, gaan wij NATULATTE nog groter maken. Niet alleen binnen Nederland, maar ook over de landsgrenzen voor internationale expansie. Ambitieus? Zeker! Ben jij op zoek naar een stageplek waarbij al jouw talent direct kan worden omgezet in resultaat? Welkom bij NATULATTE!!

Wat ga je doen?

Als stagiair bij Natulatte heb je dus serieus mooie dingen te doen. We maken de wereld een beetje mooier met plantaardige producten (latte’s) voor de coffeebreak. Zo zorgen we voor meer aantrekkelijke koffiecorners. Tijdens je stage breng je al je opgedane kennis direct in de praktijk. Samen met het team ontwikkel je een slimme strategie, met een contentplan voor onze social mediakanalen. Vervolgens bedenk en creëer je de content (van idee tot uitvoering), je schrijft passende copy in de juiste tone of voice en analyseert en evalueert alle inzet op onze kanalen. Omdat we een start up zijn, ligt er veel moois voor jou om op te pakken. Er is bij ons veel ruimte en afwisseling in je werkzaamheden, waardoor je zoveel mogelijk kan leren, ervaren, en ontdekken wat je leuk vind en waar jouw kracht ligt. We bieden je een plek in een fijn klein team waar je echt onderdeel van uitmaakt met ervaren mensen waar je een hoop van kan leren.

Wat levert het jou op?

Een gevarieerde en leerzame stage bij een innovatieve en inspirerende food start-up. Je komt werken in Hengelo maar een combinatie van thuiswerken en gezellig samenwerken op ons mooie kantoor is prima. We zijn flexibel. Uiteraard is er een stagevergoeding beschikbaar.

Wat breng jij Natulatte?

Natuurlijk zie je dat de toekomst in de plant based foods zit en vind je het tof om joy en duurzaamheid naar de koffiecorners te brengen! Verder ben je:

  • Lekker bezig met je HBO of universitaire opleiding, bij voorkeur in je derde of vierde jaar.
  • Thuis in social media. Je kent Instagram, Facebook, Pinterest, TikTok en Youtube heel goed en snapt precies welke content het beste werkt.
  • Goed in Nederlands en Engels en snap je hoe je een tone of voice gebruikt.
  • Bruisend van vernieuwende ideeën
  • Vanaf aug/september ’21 beschikbaar voor minimaal 200 uur

Het is een leuke plus als je handig bent met visuele ontwikkeling van content; fotografie, videografie en grafisch design. Daarvoor werk je makkelijk met zaken als Photoshop, Indesign, Illustrator of een ander mooi programma.

Over Natulatte

Natulatte is een food start up met een duidelijke missie: Een vrij en gelukkig leven voor mens en dier. Door meer plantaardige voeding in ons eetpatroon te brengen, dragen we allemaal ons steentje bij aan deze missie. Om de beschreven missie te bereiken is Natulatte ontwikkeld mooie plant based lattes om de koffieautomaten te veganizen.

 

Start je stage zo snel mogelijk

Heb je interesse? Laat dan direct je motivatie horen! Stuur een e-mail met jouw motivatie en cv naar hallo@natulatte.nl of vul het formulier hieronder in!

Solliciteer direct

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
Return to top of page

Altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van al onze nieuwtjes.