Skip links

Natulatte voor distributeurs

Een betere wereld voor de generaties na ons! Daar gaan we voor. Vanuit de missie vrijheid en geluk voor mens en dier hebben we 100% plantaardige topping en cacao ontwikkeld.

We hebben ons gericht op een geweldige smaak en op het “gedrag” in de machines. Hierdoor is er géén aanpassing van de machines nodig en is Natulatte een 1-op-1 vervanger.

Uit een recente studie van Oxford University blijkt dat wanneer we vlees en zuivel laten staan, er 75% landbouwgrond minder nodig is dan we nu wereldwijd gebruiken. Alle planten en bomen die we dan terugkrijgen spelen een cruciale rol in het stoppen van klimaatverandering met de CO2 die ze opnemen. Daarnaast gaat de bio-industrie gepaard met gigantisch veel waterverbruik en uitstoot van broeikasgassen, én met dierenleed. Koeien kunnen in de natuur ruim 20 jaar worden, maar melkkoeien zijn na 5 jaar ‘klaar’. En de directe scheiding tussen moederkoe en kalfje na geboorte, nodig voor de productie, is hartverscheurend.

Vervang je één cappuccino door een Natulatte, dan scheelt dat al gauw 66 liter water- en bijna 1 m2 landverbruik. En de CO2-uitstoot die je bespaart is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van een gezin voor 3 dagen.

Natulatte in je automaten?

Stuur ons een bericht via onderstaand formulier. We helpen je graag verder met meer informatie over onze producten. Samen maken we de koffie-corner duurzamer en leuker!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Return to top of page